Generic selectors
Täsmälliset tulokset
Etsi otsikoista
Etsi sisällöstä
Post Type Selectors
Artikkeli
Sivu
Myyntituotteet
Tapahtumia
Kirjat

Seuran tapahtumat

Etusivu / Tapahtumia: 2024

Mielenkiintoinen ja onnistunut vuosikokous

Seiskari-seuran vuosikokous pidettiin laskiaissunnuntaina liki 30 henkilön voimin Helsingin Karjala-talolla. Samalla vietettiin laskiaista. Varsinaisista kokousasioista merkittävin uutinen on se, että uusi taloudenhoitaja on löydetty, hän on Kimmo Saarimäki. Yli 10 vuotta tehtävää hoitaneelle Antti Lehmuskoskelle annettiin kiitokseksi majakkakuvalla koristettu pyyhe.

Seiskarilaisen isän tytär Lisa tuli Ruotsista meitä kuvaamaan ja suunnittelee dokumentin tekoa. Laskiaistilaisuudessa katsottiin yhdessä 20 vuoden takainen matkatallenne Seiskarista. Matkavideon on koostanut Kimmo Haaramäki. Sen katsomisen jälkeen muisteltiin Seiskariin tehtyjä kotiseutumatkoja, sekä toteutuneita että eri syistä kesken katkenneita.

Ville-Matti kannusti saarelaisia DNA-testien tekoon. Ja sitten näimme 10-vuotiaan vunukan tekemän videon seiskarinkoirista, joiden sankariteoista Helinällä oli paljon kerrottavaa.

Ennen yhteiskuvaa osa laskiaisen viettäjistä ehti jo lähteä kotimatkalle, mutta tässä suurin osa sakista.

Vuosikokous

Seiskari-seuran vuosikokous pidetään laskiaissunnuntaina 11.2.20024 klo 12.00 Karjalatalon Wiipuri-salissa Helsingissä. (Karjala-talon osoite on Käpylänkuja 1.) Aluksi on kahvitarjoilu, ja sen takia olisi kiva, jos ilmoittautuisit joko sähköpostilla seiskarinsaari@gmail.com tai puhelimitse/tekstiviestillä seuran sihteerille p. 040 7374678. Idästä ja lännestä tuleville yritetään järjestää yhteiskuljetusta/kimppakyytiä, joten siitäkin voi ilmoittaa sihteerille. Seura ei tällä kertaa osallistu kuluihin, matkan hinta tasataan lähtijöiden kesken.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat eli vuoden 2023 toiminta ja tilit, hyväksytään 2024 toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksu sekä tehdään tarpeelliset henkilövalinnat. Toimintasuunnitelman yhteydessä kuullaan lisää tulossa olevista tapahtumista. Jos jäsenillä on muuta kokousasiaa mielessä, niistä voi ilmoittaa pikaisesti hallitukselle.

Kokouksen jälkeen katsotaan video vuonna 2003 tehdyltä Seiskarin matkalta. Sen jälkeen Ville-Matti Kiili on luvannut kertoa tuoreimmista DNA-testien tuloksista. Helinä Aspilla on puolestaan juttuja ja tarinoita seiskarinkoirista, joita hän on itsekin kasvattanut.

Seiskari vaakuna xs

Seiskari-seura ry

Seuran toiminnan tavoite ja tarkoitus on Suomenlahden ulkosaaristoon kuuluvan Seiskarin perinteiden, muistojen ja historian tallentaminen ja vaaliminen.
© Seiskari-seura
</> Wisio ID
lockusersmenuarrow-uparrow-downarrow-left